وبلاگ
چطور از بروز پدیده Burn-In در مانیتور و تلویزیون OLED جلوگیری کنیم؟

چطور از بروز پدیده Burn-In در مانیتور و تلویزیون OLED جلوگیری کنیم؟

[ad_1]

ویژگی Pixel Refresh پیکسل‌ها را اسکن می‌کند تا پیکسل‌هایی که روشنایی بیشتری داشته‌اند، شناسایی شوند. سپس با کنترل جریان و ولتاژ ورودی در پیکسل‌هایی که فعالیت کمتری داشته‌اند، آن‌ها را وادار به فعالیت بیشتر می‌کند تا تعادلی بین این دو گروه ایجاد شود و سوختگی در آن ناحیه را به‌تعویق بیندازد.

فرایند Pixel Refresh به‌گونه‌ای پیش می‌رود که یکنواختی روشنایی تحت تأثیر قرار نگیرد و صرفاً با ایجاد نوسان بین شدت جریان و ولتاژ برای هر سلول پنل OLED به‌صورت جداگانه، باعث می‌شود تا بروز Burn-In درحد امکان دیرتر اتفاق بیفتد.

قابلیت رفرش پیکسل‌ها بعد از چهار ساعت استفاده‌ی مداوم از تلویزیون به‌طور خودکار برای پنج دقیقه، وقتی تلویزیون درحالت Standby باشد، فعال می‌شود. دقت کنید که در اکثر مدل‌ها امکان اجرای دستی آن وجود ندارد. از سویی دیگر، مانیتورهای اولد با نمایش پیام پاپ‌آپ بعداز ۴ ساعت استفاده مداوم به کاربر یادآوری می‌کنند که پنل به Pixel Refresh نیاز دارد.

تلویزیون‌ها و مانیتورهای OLED یک حالت دستی از تازه‌سازی عمیق پیکسل دارند که اجرای آن به یک ساعت زمان نیاز دارد. با‌این‌حال، توصیه می‌شود زمانی رفرش اساسی پیکسل‌ها را انجام دهید که مجموع زمان استفاده‌ی شما از پنل به ۲۰۰۰ ساعت رسیده است. این میزان استفاده حدوداً برابر با نمایش محتوا برای ۸۳ شبانه‌روز کامل یا ۲۵۰ روز با نمایش ۸ ساعت محتوا در هرروز است.

روش فعال کردن Pixel Refresh

تولیدکنندگان مختلف قابلیت Pixel Refresh یا قابلیت مشابه آن با نام دیگر را در تلویزیون‌های خود ارائه می‌دهند که همگی ازطریق تنظیمات دردسترس قرار می‌گیرند.

فعال کردن Pixel Refresh در تلویزیون ال جی

ممکن است قابلیت Pixel Refresh به‌صورت پیش‌فرض روی تلویزیون ال‌جی شما فعال نباشد؛ بنابراین می‌توانید آن را ازطریق تنظیمات فعال کنید یا حتی به‌صورت دستی در لحظه اجرا کنید.

[ad_2]

فهرست مطالب

دسته بندی ها

درباره ما

ما که هستیم

مجموعه فالو ارزانی از سال 1397 اغاز به کار کرد.شعار ما ارائه خدمات با کیفیت در گرو رفع نیاز کاربران وب و شبکه های اجتماعی می باشد.

خدمات اینستاگرام

آخرین مقالات